Riverview: 282 appartementen in een historisch kader

Het project Riverview betreft de bouw van een residentieel pand in Gdansk. Het complex aan de oever van de rivier Motlawa telt 282 appartementen. Opvallende kenmerken zijn het hoge constructieniveau en de goed ontworpen landschapsarchitectuur die past bij de historische setting van deze plaats.

 

Dit bouwproject gebeurde in nauwe samenwerking met monumentenzorg, aangezien bij het ontwerp van Riverview rekening moest gehouden worden met het historisch kader. 

21-april-2021
Verhalen
Riverview
Riverview 2
Riverview 3

Hoe maakten we voor Rivierview het verschil?
Het complex past in het concept van een duurzame, milieuvriendelijke bouw. Het project impliceert de toepassing van milieuvriendelijke oplossingen die energie besparen, het waterverbruik verminderen, de koolstofuitstoot doen afnemen en de luchtkwaliteit controleren.

Verschillende awards
Dankzij onze aanpak viel dit project meermaals in de prijzen. Riverview werd bekroond als ‘Most sustainable building 2020’ door Kompas Inwestycji en als ‘Construction of the Year’ door de Poolse vereniging van ingenieurs en technici in de bouw. Verder ontving het ook een
‘Leed Gold’ certificering.

 

Opdrachtgever: Vastint Poland

Architect: APA Wojciechowski

Bouwperiode : 2017 - 2020

Project gerealiseerd door: CFE Polska

We gebruiken cookies op onze website om technische mogelijkheden te ondersteunen om u de beste gebruikerservaring te bieden

We gebruiken ook analytische & reclamediensten. Voor opt-out klik voor meer informatie.